Web Site Logosu
cheap jordans|wholesale air max|wholesale jordans|wholesale jewelry
Ulaşımsız Rafting Turu 35 TL

 Ulaşım Hariç Rafting Turu sadece 35 TL

 

Kendi Aracı ile Rafting Turumuza katılmak isteyen Misafirlerimiz için bu programı oluşturduk.Günübirlik rafting turumuz Öğlen yemeği dahil sadece 29 TL.
Ulaşım ve buluşma noktası ile ilgili detayları Acente personelimiz rezervasyonunuzdan sonra size bildirecektir.Yolcuların geldikleri araçlar için park yerimiz mevcut olup, müşterilerimizin eşyalarının tümü güven altındadır.
 
  • Tur, Köprülü Milli Parkı'nın simgesi olan , Oluk Köprü tabir edilen antik köprüden 150 m. aşağıda bulunan giriş yerimizden başlar. Tura katılacak misafirlerimize 20 dakikalık kısa bir brifing verilerek botta ve nehirde nasıl davranılması gerektiği anlatılır. Daha sonra botlara binilip kısa bir alıştırmayla takım ve kürek çekme uyumu sağlanıp ilk rapide girilir.
  • Tarihi köprülerin de bulunduğu yerler ziyaret edilerek burada isteyenler fotoğraf ve kamera çekimi yaptırırlar.
  • Atlama yerlerinde yapılan animasyonlardan sonra tesislerimize ulaşılır ve nefis bir öğlen yemeği ikram edilir.
  • Meyvelerin de yenilmesinden sonra misafirler tekrar botlara binerek Rafting finish noktasına doğru yol alırlar.

Yanınızda getirmeniz gerekenler;
        - Mayo veya şort,
        - Sandalet tipi ıslanabilecek ayakkabı,
        - Havlu,
        - Güneş kremi,
        - Kuru giysiler.

*Tur süresince müşterilerimiz Koç-Allianz sigorta tarafından sigortalıdırlar

 
Yol Durumu : Antalya ile Köprülü Kanyon arasında yer alan 95 km asfalt yoldan Rafting Turu başlangıç noktamıza ulaşabilirsiniz.Beskonak Rafting Turuna katılacak olan misafirlerimize 1 Gün öncesinde Rehber telefon numaralari ve buluşma noktası hakkında bilgi verilecektir.
 
Rafting Tur Rezervasyonu ve Rafting Hakkında bilgi almak için bizi 0242 746 80 02 - 0242 746 80 52 nolu Telefonlarımızdan ulaşabilirsiniz.Çağrı bırakmak yada cepten ulaşmak için CEP: 05355802262
 
Resim Galerisi